„ИСТИННОСТ, ДОБРОТА И ТЪРПЕНИЕ“

Фалун Дафа е древна практика за подобряване на духа и тялото, която се основава на три основни житейски принципа – „ИСТИННОСТ, ДОБРОТА И ТЪРПЕНИЕ“. Тя води корените си от древната китайска култура и традиции. Фалун Дафа или позната още като Фалун Гонг включва, както философия, така и пет медитативни упражнения, които са лесни за усвояване и изпълнение от хора на различни възрасти и деца. Упражненията допринасят за поддържане на жизнения тонус, засилване по естествен път на имунната система и подобряват външния вид на практикуващия.
Системата няма никакъв религиозен или комерсиален характер, представлява индивидуален път към подобряване на личността. Тя е напълно безплатна, което я прави по-широко достъпна за обществеността.
Главният фундамент в практиката е насочен към подобряване съзнанието и сърцето на практикуващия, прилагайки ежедневно трите основни принципа. Практикуващите се стараят да са добри хора във всеки един аспект на живота, като не спорят, не ругаят, не преследват личен интерес, търсят проблема вътре в себе си и не обвиняват никого, поемайки отговорност за своите действия.
За първи път практиката е показана на обществеността през 1992г. в Китай от г-н Ли Хонджъ, като за четири години тя става изключително популярна и броят на практикуващите надминава 60 млн. души. Хората придобиват по-добро психично здраве, по-лесно се справят със стреса от напрегнатото ежедневие и подобряват значително здравословното си състояние. Очаквайте повече информация и демонстрация на събора на 27-ми Май и на сайта www.bg.falundafa.org