Да помогнем “Заедно за ДЕА”

“Деа се бори с остра миелоидна левкемия от 13.09.2019 г., точно преди да постъпи в първи клас. Успешно премина курс от 3 блока най-тежка химиотерапия в Детска онко-хематология при УМБАЛ Св. Георги, гр. Пловдив, 1 блок химиотерапия, подготвителна химиотерапия и транслпантация на костен мозък в Германия. Предстоят най-тежки дни с очаквани странични реакции. Всички ние сме с надежда трансплантацията да е успешна и Деа да победи коварната болест.

Тъй като лечението ще продължи дълго след трансплантацията, Деа и нейното семейство се нуждаят от нашата подкрепа за покриване на разходите по престоя.
Благодарим Ви за подкрепата и Ви желаем да бъдете здрави и добросърдечни!” – източник официалната страница в FB.

Сдружение “Бъдеще за село Труд” призовава всеки който може да помогне да се включи в кампанията.

Как може да дарите?

Към настоящия момент може да дарите чрез директен представител на семейството на ДЕА или в някоя от специално предназначените кутии за дарения в избрани магазини и обекти в село Труд.

От “Сдружение бъдеще за село Труд” сме предоставили всички кутии, които до настоящия момент събираха средства в помощ на ежемесечника “Трудски Вести”, същите да бъдат в полза и помощ на семейството на ДЕА. За целта те са обозначени с информация относно кампанията.

Благодарим Ви добри хора!